Muurschilderingen 

Erg leuk om te doen en daarom ook een van mijn specialiteiten. Ik probeer om van iedere muurschildering iets exclusiefs te maken. Hiervoor luister ik goed naar de wensen van mijn opdrachtgevers. Dit kan voor bedrijven en particulieren. Hebt u bij een van mijn collega's een mooi ontwerp gezien, dan kan ik er een gelijkend ontwerp van maken. Ik bezit een rijke fantasie om van uw wens iets speciaals van te maken. Zo blijft iedere muur uniek.


Informatie / reklame borden

Door het gebruik van kleur, sierletters, afbeeldingen en logo's krijgt ieder bord zijn eigen uitstraling. U kunt het op de foto's al zien. Sinds kort maak ik ook geboorte borden.

Werkwijze: U levert de plaat van mdf aan met eventueel tekst, afbeelding, pop, en/of logo's en samen maken we er één geheel van. Na het schilderen kunt u deze ook weer ophalen.

  

 

 

Babykamers 

Hier ziet U enkele voorbeelden de keuze is zoals u kunt zien oneindig.  Zit wat u zoekt er niet bij of weet u nog niet wat u op uw muur zou willen, dan kan ik ook een eigen ontwerp maken. Hiervoor heb ik wat meer gegevens nodig, dit kan per e-mail of telefoon. Wilt een adviesbezoek aan huis? Geef dit dan even aan in de contactmail. Hiervoor word een rijkosten vergoeding in rekening gebracht.  

Kinderkamers 

Het leuke aan kinderkamers is dat het kind zelf de keuze kan gaan maken wat het op de muur wil hebben. Als de kinderwens ineens uitgewerkt is op de kamermuur van het kind, dan is de bewondering in de kinderoogjes het grootste compliment wat je als schilder maar krijgen kunt. De kinderlijke fantasie wordt hierdoor enorm geprikkeld, de kinderen zijn vaak ook niet meer uit hun kamer weg te krijgen. Zelfs de allerkleinste kindjes willen de afbeeldingen kusjes geven of aaien voor het slapen gaan.